Visio

Tunnista itsesi; voimavarakouluttaja on matkaoppaanasi kohti kokonaista minäkuvaa!

Voimavarakouluttaja auttaa Sinua löytämään vastauksia elämääsi omasta alitajunnastasi, selviytymään haasteista, selkiyttämään ja saavuttamaan tavoitteitasi. Siten hallitset paremmin elämääsi, stressitasoasi, muistiasi ja terveyttäsi.

Oman hyvinvoinnin tueksi on tärkeää löytää itselle sopivia ja vaihtoehtoisia tapoja. Selkiytä ja saavuta tavoitteitasi!

Menetelminä käytämme erilaisia harjoitusmuotoja, kuten mielikuvarentoutumista, tunnetyöskentelyä, visuaalisia, musiikillisia ja taiteen keinoja, liikettä ilon ja positiivisuuden kautta.

Voimavaroja voidaan verrata luonnonvaroihin – ne kuluvat käytössä, mutta niitä voidaan täydentää.

Valmiina lentoon

Co-Rento visio  kirjaimellisesti ”tippui meille taivaasta”, kanavana. Muistamme  hyvin ajan jolloin lupasimme ja hyväksyimme vastuun avustaa Co-Rento -energiaa ilmentymään  täydesti ja manifestoitumaan tässä erityisessä ajassa.

Tässä me nyt olemme…valmiina lentoon!

Olemme pieni joukko täysin asialleen omistautuneita yksilöitä jotka kannamme  visiota… Haluamme tarjota  käytännöllisiä  ja tehokkaita työkaluja auttaaksemme sinua luomaan positiivisia muutoksia elämässäsi.

Tiedämme, että voimme auttaa sinua saamaan enemmän merkitystä elämällesi ja kokemaan  aidompaa  hyvinvointia ja onnellisuutta.

Osana elämäntehtäväämme valonkantajina on avustaa voimakkaan, ikiaikaisen  sudenkorento -energian heräämisessä. Uskomme, että korennon energia on erityisen tärkeää tässä ajassa, todellisena inspiraation ja motivaation lähteenä.

Olemme täällä palvelemassa…vastasimme kutsuun…pitää visio elävänä, se on tiukasti juurtuneena mielessämme, sydämessämme ja hengessämme!

Kuten huomaat, olemme kaikki osallistujia todella inspiroivassa seikkailussa…joka on myös elämää muuttava!

Sinä…Me…mukana muutoksessa !

Ja kyllä, Co-Rento projekti on edennyt jo näin pitkälle…ja vielä on pitkä matka jäljellä!