Koulutuksesta

Co-Rento Voimavarakouluttaja® -ammattinimike on Patentti- ja rekisteri-hallituksen suojaama.

Koulutuksen pilottiryhmä aloitti koulutuksensa 2011 ja valmistui keväällä 2012 ja siitä eteenpäin koulutus on järjestetty vuosittain.

Seuraava koulutusryhmä aloittaa 2022. Jos kiinnostuit ota yhteyttä. 

Kysy lisää Sanna Aholalta tai Susanna Huhtiniemeltä

Opiskelu Co-Rento Voimavarakouluttajaksi

Co-Rento Voimavarakouluttaja®

Opiskelu Co-Rento Voimavarakouluttajaksi kestää kaksi vuotta. Opinnot tukevat jokaisen opiskelijaksi valitun omien voimavarojen ja elämäntehtävän löytymistä. Opinnot antavat valmiuksia tukea yksilöitä ja ryhmiä näiden matkalla murroksesta tasapainoon. Jokainen valmistunut toteuttaa Voimavarakouluttajan tehtäväänsä omalla tavallaan. Opiskeluympäristö luo turvallisen yhteisön, jossa voi kasvaa yksilönä henkisesti ja oppia erilaisia metodeja ihmisten auttamiseksi.

Ensimmäinen opintoryhmä valmistui vuonna 2012 ja sen jälkeen on jo valmistunut kaksi muuta ryhmää. Kahden vuoden opiskelut koostuvat 12 lähiviikonlopusta ja yhdestä lähiviikosta, useista kotitehtävistä ja käytännön harjoittelusta yksilöiden ja ryhmien parissa sekä lopputyöstä ja sen ohjaamisesta. Pääkouluttajina toimivat Sanna Ahola ja Susanna Huhtiniemi ja heidän lisäkseen opettajina toimii ryhmä muita asiaan perehtyneitä henkisen alan opettajia.

Haku seuraavaa opiskeluryhmää varten on käynnissä.