Susanna Huhtiniemi, pääkouluttaja, puheenjohtaja

Olen Susanna Huhtiniemi Luumäeltä. Olen toiminut Suomen Co-Rento Voimavarakouluttajat ry:n puheenjohtajana yhdistyksen alusta asti.  Työskentelen omassa yrityksessä hierojana, Co-Rento -voimavarakouluttajana ja ihonhoitokonsulttina. Minusta erilaisten töiden sovittaminen yhteen on yritykseni voimavara. Omaa voimavaraani lisään tekemällä minulle tärkeitä asioita perheeni kanssa. Minulla on viisi lasta, jotka asuvat jo omissa kodeissaan. Olen myös ihanan tyttösen Mummo. Liikun paljon ja asumme maalla, jossa on mahdollista kokea luontoyhteys. Ota rohkeasti yhteyttä. Haluan jakaa asioita kanssasi. Ollaan yhdessä voimakkaita.

Olen valmistunut Co-Rennoksi ensimmäisestä koulutusryhmästä. Alusta asti koin, että kouluttaminen on minulle tärkein osa tulevaa voimavaratyötäni. Olenkin pitänyt enemmän ryhmiä kuin yksityistapaamisia auttaessani ihmisiä löytämään omat voimavaransa ja keinot kuinka huomata niiden puute. Koulutan ihonhoitokonsultteja, joka on myös toinen työni.

On ilo nähdä kasvua ihmisessä yksilönä ja kasvua ryhmässä toimimisessa. Monella työ on juuri näiden asioiden kanssa selviytymistä. Toivon, että mahdollisimman moni saa välineitä kehittää itseään. Tunteiden hallinta ja tietoisuus itsestään on jokaiselle haastellista arjessa. Jos haluat tietää näistä lisää, ole hyvä ja ota minuun yhteyttä. Autan sinua mielelläni ja kerron koulutuksesta lisää. Voi olla, että tässä on jotakin juuri sinulle.

Sanna Ahola, pääkouluttaja

Minä olen Sanna Ahola Corento 2-ryhmästä. Koulutuksen myötävaikutuksesta olen vaihtanut elämäni kiireisestä bisnes/politiikkanaisesta nykyiseen ihanaan perhe-elämään seitsemän lapsemme, mieheni ja mustan kissan kanssa 🙂 Asumme Janakkalassa, Kerkkolan kylässä.

Toimin tällä hetkellä pääkouluttajana Corento voimavarakoulutuksessa Päivölän opistolla. Aikaisempia kursseja minulla on jo 2000-luvun alussa reiki 1 ja 2 kurssit sekä useita regressio kursseja.

Minulle tärkeitä ja voimaannuttavia asioita perheeni lisäksi ovat voimavarakouluttajan työ, asiakkaiden kohtaaminen ja se että voin ilolla katsoa ihmisen henkistä kehitystä omalla polullaan ja auttaa löytämään oma voima. Olen ollut aina selvänäköinen ja – tuntoinen. Ohjaan asiakkaani yksilöhoidoissa erilaisille  mielikuvamatkoille: menneeseen elämään, lapsuuteen, tulevaisuuteen tai muihin kohtiin, aina sinne, mistä on eniten hyötyä senhetkiseen tilanteeseen. Pystyn tuntemaan ja näkemään hoidettavan matkat, jolloin minun on helppo lempeästi häntä ”ohjata” eteenpäin.

Uskon ja luotan, että maailmankaikkeus antaa meille juuri ne tiedot, mitkä siihen hetkeen on tarkoitus tietää.