AURINKO!! Ihanan valoisaa <3

Aurinko <3

Aamulla on jo kello seitsemän valoisaa. Illallakin iltaruskoa saa odotella. Eikö olekin ihanaa valon määrän lisääntyminen ja välillä auringon esiin pilkahtelu. Tänään paistaa aurinko ihanan siniseltä taivaalta. Nautin siitä, että kevän tulon voi jo aistia. Seisoessa talonseinustalla tummissa vaatteissa voi jo tuntea kuinka aurinko lämmittää…ainakin sen voi MIELIKUVITELLA.

Mielikuvilla pääsee vaikka minne. Muihin maihin ja vuodenaikoihin jopa menneeseen ja tulevaan. Oletko tehnyt mielikuvaharjoitteita? Ne ovat hyvänä apuna oman henkisen kasvun polulla. Juuri tätä on Co-Rento voimavarakouluttajan® työ. Välineiden ja tapojen esitteleminen nille, jotka kaipaavat apua henkisen kasvun polulla. Joidenkin asioiden läpikäyminen ja toisista asioista irtipäästäminen onnistuu paremmin juuri sinulle sopivalla työkalulla. Mielikuvaharjoite on yksi tälläinen tapa. Co-Rento Voimavarakouluttaja ® löytää sinulle parhaiten sopivan tavan asioiden kohtaamiseen ja käsittelyyn.

Kevät on uuden alun aikaa. Co-Rento kevään ohjelmaan kuuluu uuden opiskelijaryhmän aloittaminen. Olisiko tässä sinulle jotakin uutta? Tuntuuko, että olisi nyt arve löytää jotakin uutta elämäntapaasi, työhösi tai omaan henkiseen kasvuun. Kysy lisää koulutuksesta Susannalta tai Sannalta. Ota yhteyttä sivulta löydät lisätietoa.

Aurinkoa elämääsi. -Susanna-

Co-Rento-opiskelijat Päivölässä

Tänä viikonloppuna Co-Rento opiskelijat lennähtävät Päivölään. Heillä on edessä ihana viikonloppu lyhyen kesätauon jälkeen. Co-Rento ryhmät kokoontuvat kesällä yhteen kokonaiseksi viikoksi opiskelemaan ensinmäisenä vuotena. Tämäkin ryhmä vietti ihanan alkukesän viikon Päivölässä.

Opiskelijat tulevat eri puolilta Suomea ja monet näkevät toisiaan vain näillä lähijaksoilla. Kuitenkin yhteys toisiin säilyy. He jakavat yhteisessä ryhmässä mietteitään toinen toisiaan tukien ja auttaen opiskelu sekä henkilökohtasissakin asioissa.

Ihan pian saamme juhlistaa kaksi vuotta sitten aloittaneiden opiskelijoiden valmistumista. Heidän kanssaan on vietetty monta ihanaa viikonloppua yhdessä. Kahteen vuoteen mahtuu monia kohtaamisia ja muutoksia co-rento opiskelijan elämässä. On tullut ihania oivalluksia ja oppimisia, joiden avulla voi auttaa tulevia asiakkaita ja ehkä suurin ja ihanin asia: oma henkinen kasvu.

Valmistuvan ryhmän kanssa vietimme kesäviikon yli vuosi sitten ja saimme nauttia myös ihanista korento kohtaamisista.

Luontoyhteys
Ihmeellisesti nämä korennot viihtyivät meidän kanssamme. <3

Ihanaa viikonloppua!!

<3

Parasta aikaa…

Mikä vuodenaika on sinusta parasta Suomessa? Luin aamulla hyvän ystäväni vuoden takaista muistoa facessa, että hän skippaa syksyn ja siirtyy suoraan jouluun. Siitä nousi ajatus omaan mieleen…mikä on minusta paras vuodenaika.

Minä taidan pitää eniten välivuodenajoista. Onko sellasia? Eli syyskesä…kevättalvi. Puut ovat kellastuneet tänä kesänä aikaisin kuivuuden takia, joten syksyinen tunnelma on jo läsnä. Toisaalta eilinen 25 asteen lämpö olikin jo tavallaan ärsyttävää. Jos se lämpöaalto olisi tullut vikkoa aikaisemmin niin olisin ollut innoissani. Nyt se tuntui olevan myöhässä.

Ilmasto ja sää herättää meissä ehkä eniten tunteita. Sikäli hassua, kun se on elämässämme asia, johon emme voi vaikuttaa. Moneen muuhun asiaa voimme vaikutta teoillamme. Säätila toki vaikuttaa ihmisen kehoon…matalapaine vetää mielen maahan ja pilvinen ilma saa myös aikaan asioita, joista syytämme säätä.

Tunnetyöskentely on hyvin suuressa osassa elämässämme. Juuri sitä Co-Rento Voimavarakouluttaja ® opiskelee. Tällä hetkellä koulutuksessa on kaksi ryhmää. Ryhmä IV opiskelijat valmistuvat ihan pian ja haku aika Kuutosille on kuumimillaan. Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää. Jos kiinnostuit kuinka oppia käsittelemään tunteita ja kuinka auttaa siinä muita niin kerromme sinulle mielellään lisää.

Ukkosenjyrinäterveisin Susanna

Mikä on sinun voimaeläimesi?

Kesäterveiset

Kuljin viikonloppuna veneellä kapealla virralla. Siellä minua tervehti kauniit sähkönsiniset neitokorennot. Niiden viesti oli vahva ja puhutteleva. On taas aika aloittaa uuden kurssin kanssa. Päätös kurssin alkamispäivästä oli tehty jo aiemmin, mutta noiden vedenpinnalla perhosmaisesti lentävien korentojen viesti muistutti, että siitä on kerrottava kaikille.

Kuudes ryhmä aloittaa marraskuussa. Nyt on aika hakea mukaan syksyllä aloittavaan ryhmää. Haku ohjeet löydät sivulta Koulutuksesta ja koulutussuunnitelman ja yhteystiedot sivulta ota yhteyttä.

Uudet kujeet

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Näinhän se aina sanotaan.

Monesti ihmiset summaavat menneen ja suunnittelevat tulevaa juuri vuoden vaihteessa. Toki sen voisi tehdä milloin vain. Silloin, kun sinulla on elämässäsi aika muutokseen. Tai silloin, kun sinut pysäyttää uusi elämäntilanne. Ehkäpä kutsutkin sellaista elämääsi. Sen ei aina tarvitse olla juuri tuo vuoden numeron vaihtumisen hetki.

Uusi Co-Rento ryhmä aloittaa opiskelun ihan pian. Uuden edessä ja uuden alussa on nyt moni muukin, mutta tällä samalla siipien nosteella voit saada itsellesikin jotain muutosta aikaiseksi. Sillä sellaistahan se energia on…tarttuvaa. 

Muutos on mahdollisuus. Tee päätös ja valmistaudu muutokseen. Muutos on tarpeellista. Päätä irtautua vanhasta. Näin alkaa uusi aika – uusi vuosi. Ihanaa alkanutta uutta vuotta. Kaikki on mahdollista.

Ihanaa Joulun odotusta

Kuusen valot, piparkakkutaikinan tuoksu, lahjapaperit ja nauhat joululaulujen säestämänä. Tämänlaiselta voi joulun odotus näyttäytyä elämässäsi. Se voi olla kiirettä mennä paikasta toiseen. Järjestellä, valmistella ja viimeistellä joulua sellaiseksi kuin se on aina ollut. Joulun odotus voi olla myös rauhoittumisen, mietiskelyn ja ajatuksella toimimisen aikaa.

Millä tavalla sinä vietän nämä päivät ennen joulua? Haluaisitko viettää ne eri tavoin kuin ennen? Pysähdy miettimään mikä olisi sinulle se oikea tapa. Suo ajatus itselle ja omalle hyvinvoinnillesi. Mietiskele erilaisia vaihtoehtoja. Jouluna otamme huomioon muut ihmiset ja usein ne omat tarpeet ja odotukset jäävät hieman taka-alalle. Jos tunnistat yhtään omaa tapaasi toimia niin tee tänä jouluna edes jotakin itsesi vuoksi.

Ota rauhaisa hetki paikassa, joka on sinulle rentouden, rauhan ja onnellisuuden tila. Kuuntele sisintäsi, katso sisälle omaan alitajuntaasi ja kysele millaisen jouluhetken tarvitset itsellesi tänä jouluna. Visualisoi se tarkasti ja paina muistiisi niin sinun on helpompi palata siihen aina uudelleen ja uudelleen.  Nyt voit joko toteuttaa oman joulu unelmasi tai palata tähän muistikuvaan aina kun on hetki rentoutua ja rauhoittua.

Ihanaa joulun odotusta sinulle. <3