Lumivalkeaa

Ihana talvinen maisema.
Sininen hetki, joka on mielestäni yksi kauneimmista näyistä talvella.

Talveen kuuluu valkoinen lumipeite. Olemme onnekkaita asuessamme pohjoisella pallon puoliskolla ja saadessamme nauttia neljästä vuodenajasta. Toki nämäkin ovat mielipiteitä. Joku toinen saattaa haluta ikuista kesää, jollekin toiselle taas olisi mieleen ainainen viileämpi ilmanala.

Minusta puhtaan valkoinen maisema on jollakin tapaa osa uudistumista. Uusi vuosi ja uuden aloitus ovat asioita, joita moni miettii kalenterivuoden alussa. Kuka aloittaa terveemmän elämän ja toinen tekee päätöksiä loppuelämän järjestelyjä varten. Ehkä joku aloittaa tipattoman tammikuun tai kesäksi kuntoon kuurin. Oletko sinä tehnyt joskus näitä uuden vuoden lupauksia? Ollut karkkilakossa, ostanut kuntosalikortin ja aloittanut uuden harrastuksen?

Mitä valkoinen väri merkitsee sinulle? Valkoinen on uuden alun väri ja se kuvastaa rohkeutta. Viattomuus, puhtaus ja toivo liitetään myös valkoisen viesteihin. Valkoinen väri tasapainottaa muita värejä ja myös tunteita, rauhoittaa mieltä ja antaa lisää tyyneyttä elämääsi. Itsevarma ihminen pystyy pukeutumaan valkoiseen ja ei tarvitse mitään lisää vaan voi olla juuri avoimesti oma itsensä. Valkoinen on myös uuden alun väri.

12 chakran aktivointi CD:llä kausaalichakran kohdalla puhutaan lumihuipuista, lumikiteistä ja kielon kukkasista. Kausaalichakran aktivointi auttaa sinua virittämään itsesi vastaanottomaan viestejä henkimaailmasta, niin että voit kuulla ja tulkita viestejä helpommin. Hiljaisuus auttaa sinua tulemaan vastaanottavaisemmaksi viesteistä korkeimmasta ulottuvuuksista ja viestit auttavat sinua vahvistamaan sinua sisäisesti ja ulkoisesti. Jos kiinnostuit niin kysy lisää 12 chakran aktivointi CD:stä minulta.

Co-Rento Voimavarakouluttajat® (ryhmästä numero V) valmistuvat ihan pian. Ihana valonjuhla on tulossa heille kaikille. Valkoisen lumen peittäessä maanpintaa ja antaessa sen allaan uudistua tämä uusi ryhmä koulutettuja Co-Rentoja levittää kauniit läpinäkyvät siipensä ja pyrähtävät lentoon.

Lumivalkeaa ihanaa kaunista lunta. Kauniita yksilöllisiä hitaasti taivaalta laskeutuvia lumihiutaleita. Ja kuinka ihanasti tähän sopiikin Oomph oraakkeli taidekortit ja kortti järjestys.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *