Poikkeus aika – aika suurelle muutokselle

Tämä aika, jossa nyt olemme tulee tekemään suuria muutoksia. Muutoksia maailmassa, Euroopassa, Suomessa, koko yhteiskunnassa, jossa elämme. Muutoksia sinussa itsessäsi ja läheisissäsi sekä tavassamme elää arkea. Muutos on ainoa asia elämässämme mikä on pysyvää. Tämän hetken muutoksiin liittyy paljon pelkoa, huolta ja epävarmuutta. Osa muutoksista, joiden näemme nyt tapahtuvan voivat olla posiiivisia. Asiat tapahtuvat nopeasti ja meidän on pysyttävä mukana vauhdissa.

Tämän viikon tekstini piti käsitellä maailmankaikeuden lakia. Asioiden tapahtumisprosessia ja sitä kuinka kohtaamme muutoksen ja sen vaikutuksen. Onko se muutos sitä mitä oikeasti tarvitsemmekin vai tulimmeko pyytäneeksi maailmankaikkeudelta liian ison palan purtavaksi. Tiedäthän kuinka tämä laki toimii…sitä saat mitä pyydät. Asia, jota kutsut lähestyy sinua. Ole tarkkana kuinka haluat asioiden tapahtuvan. Monesti kuulee kuinka jälkeenpäin havahdutaan asiaan, että tätähän minä halusinkin. Sitten mietitään minkä ihmeen takia tämän asian piti toteuta elämässäni näin vaikean kautta. Oliko siinä oppiläksysi kyseessä vai oliko pyyntösi maailmankaikkeudelle hieman epätarkka? Miksi kotiini tuli vesivahinko vaikka toivoin uutta kylpyhuonetta… Onko niin, että saamme asioita toivomalla? Tulevatko tapahtumat eteemme vain siksi, että toivomme niiden tapahtuvan? Vai siksi, että kiellämme asioiden olemassa olon ja se halutaan näyttää meille suurempana kuvana, jotta sen ymmärtäisimme? Onko niin, että jotain suurta täytyy tapahtua, jotta havahdumme? Voiko silti vielä kaikki kääntyä hyväksi? Onko mahdollisuus vielä muutokseen?

On. Se mahdollisuus meillä on aina.

Maailmaa ravistellaan nyt isolla liikkeellä. Sodat ovat tehneet sitä aiemmin ja niiden mukana tuomat ikävyydet ovatkin ihan eri luokkaa. Millään tavalla kantaa ottamatta tämän päivän tilanteeseen totean vain, että olemme hetkessä, jossa voimme yhdessä katsoa mitä voimme tehdä auttaaksemme itseämme, läheisiä sekä kaikkia muitakin avuntarvitsijoita. Yhteisöllisyyttä on tarvittu ennenkin. Nyt on taas sen aika. Mutta ensin käänny sisäänpäin ja etsi sisältäsi rauha. Katso itseäsi ja tee päätös olla itsesi kanssa vahva. Sitten voit tehdä sen saman ulospäin itsestäsi.

Katso luontoa ympärilläsi. Hae voimaa ja rauhoittumista metsästä. Ole itsesi kanssa ja kuuntele mitä sinulle itsellesi kuuluu. Ota yhteyttä läheisiin varmistaen, että heilläkin on kaikki hyvin. Aika on nyt henkisesti vaikeaa, joten sinun on oltava myös itse vahva auttaakseesi muita. Jos et jaksa, pyydä apua. Lähelläsi on varmasti joku, jolla on voimaa lainata vähän sinullekin.

Huomaa kuinka maapallo vetää syvään henkeä. Hetken hengähdys on meidän kotiplaneetalle nyt tärkeä. Kun meno maapallolla hiljenee saa planeetta aikaa hengittää rauhallisemmin. Katso muutoksia. Ole mukana muutoksessa omalla panoksellasi. Muista kuitenkin ensi sijaisesti pitää huolta itsestäsi. Muista maailmankaikkeuden laki.

Kulje turvassa.

T. Susanna

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *