Kevät talvi vai kevät vai talvi?

Tämän erikoisen talven ansioista olen ainakin itse vähentänyt kelistä valittamista. Yhtäkkiä onkin kovin mielenkiintoista aamulla katsoa ulos ikkunasta millainen vuodenaika siellä ulkona vallitsee… Joskus on yö yllättänyt ja ulkona onkin valkoisen hunnun peittämä maisema. Joinakin aamuina linnut laulavat titityytä ja nurmikot vihertää. Ilmassa tuoksuu ihanasti jo keväältä, mutta taas seuraavana yönä onkin pakkasta. Entä tuulet? Nekin tuivertavat välillä niin kovasti että tuntuu kuin katto lähtisi talosta. Onko sinustakin mielenkiintoista aikaa tämän talven ja kevään vuorottelu? Monia muitakin mielenkiintoisia asioita tapahtuu näinä päivinä ja meidän on vain pidettävä pää kylmänä näiden muutosten keskelllä.

Oman pienuuden muistutuksena voi nostaa katseensa iltaiselle taivaalle. Siellä loistaa ainakin kirkaina iltoina Venus planeetta. Itse mietin aina tähtiä ja taivaankappaleilta katsellessa kuinka pieni ja vähäinen osa sitä itse onkaan maailmankaikkeudessa. Kuitenkin meitä kaikkia tarvitaan tähän elämään, tälle paikalle, maahan, planeetalle, näihin ihmissuhteisiin, maailmankaikkeuteen ja niin moneen muuhun. Vaikka olemme pieniä osia suurempaa kokonaisuutta on läsnäolomme monelle tärkeää. Muistakaa siis pitää huolta itsestänne. Juuri siitä teille kaikista tärkeimmästä. Itse olet itsellesi se tärkein. Lupaa nyt itsellesi pitää huolta juuri sinusta kaikin tavoin. Älä anna muiden viedä voimaasi tai ottaa sinun aikaasi liikaa. Pidä huolta, että saat elää elämääsi juuri niinkuin haluat. Sinulle parhaalla tavalla, sinulle parhaassa tilassa muiden häiritsemättä liikaa. Suojaa itsesi. Muista suojata joka päivä! Muista rakastaa itseäsi ensin ja sen jälkeen vasta muita. Sano peilikuvallesi se kuinka arvostat, ihailet ja rakastat itseäsi. Niin tehdessäsi sinä voit tehdä sen saman muillekin. Rakastakaa itseänne. Kiedo kätesi ympärillesi ja halaa itseäsi kovasti. Nyt juuri.

Rakkaudella Susanna

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *