Uudet kujeet

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Näinhän se aina sanotaan.

Monesti ihmiset summaavat menneen ja suunnittelevat tulevaa juuri vuoden vaihteessa. Toki sen voisi tehdä milloin vain. Silloin, kun sinulla on elämässäsi aika muutokseen. Tai silloin, kun sinut pysäyttää uusi elämäntilanne. Ehkäpä kutsutkin sellaista elämääsi. Sen ei aina tarvitse olla juuri tuo vuoden numeron vaihtumisen hetki.

Uusi Co-Rento ryhmä aloittaa opiskelun ihan pian. Uuden edessä ja uuden alussa on nyt moni muukin, mutta tällä samalla siipien nosteella voit saada itsellesikin jotain muutosta aikaiseksi. Sillä sellaistahan se energia on…tarttuvaa. 

Muutos on mahdollisuus. Tee päätös ja valmistaudu muutokseen. Muutos on tarpeellista. Päätä irtautua vanhasta. Näin alkaa uusi aika – uusi vuosi. Ihanaa alkanutta uutta vuotta. Kaikki on mahdollista.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *