Ihanaa Joulun odotusta

Kuusen valot, piparkakkutaikinan tuoksu, lahjapaperit ja nauhat joululaulujen säestämänä. Tämänlaiselta voi joulun odotus näyttäytyä elämässäsi. Se voi olla kiirettä mennä paikasta toiseen. Järjestellä, valmistella ja viimeistellä joulua sellaiseksi kuin se on aina ollut. Joulun odotus voi olla myös rauhoittumisen, mietiskelyn ja ajatuksella toimimisen aikaa.

Millä tavalla sinä vietän nämä päivät ennen joulua? Haluaisitko viettää ne eri tavoin kuin ennen? Pysähdy miettimään mikä olisi sinulle se oikea tapa. Suo ajatus itselle ja omalle hyvinvoinnillesi. Mietiskele erilaisia vaihtoehtoja. Jouluna otamme huomioon muut ihmiset ja usein ne omat tarpeet ja odotukset jäävät hieman taka-alalle. Jos tunnistat yhtään omaa tapaasi toimia niin tee tänä jouluna edes jotakin itsesi vuoksi.

Ota rauhaisa hetki paikassa, joka on sinulle rentouden, rauhan ja onnellisuuden tila. Kuuntele sisintäsi, katso sisälle omaan alitajuntaasi ja kysele millaisen jouluhetken tarvitset itsellesi tänä jouluna. Visualisoi se tarkasti ja paina muistiisi niin sinun on helpompi palata siihen aina uudelleen ja uudelleen.  Nyt voit joko toteuttaa oman joulu unelmasi tai palata tähän muistikuvaan aina kun on hetki rentoutua ja rauhoittua.

Ihanaa joulun odotusta sinulle. <3

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *